11 fødevarer til at slippe af med knæsmerter naturligt

Du har sandsynligvis aldrig indset, hvor meget du stoler på dine knæ, før de begyndte at gøre ondt. Kroniske knæsmerter er så svære at håndtere, netop fordi dine knæ er engageret, uanset om du står eller sidder, går eller cykler, går op ad trapper eller prøver at finde en behagelig stilling i sengen. Jep, når dine knæ gør ondt, kan det tage over hele din dag.

Uanset om det er forårsaget af gigt, bursitis eller skade, er der mange midler mod smerter og betændelse, der kan hjælpe dig med at komme i gang igen. Desværre kommer mange håndkøbs- og receptpligtige lægemidler med heftige bivirkninger, der kan formørke den oprindelige klage. Acetaminophen, for eksempel, er den førende årsag til leversvigt på verdensplan.

Du kan blive overrasket over at lære, hvor meget din kost kan påvirke smerteniveauet, især når det kommer til betændelse. Vi har samlet 11 fødevarer, der gør underværker mod knæsmerter. At inkorporere flere af dem i din daglige kost kan reducere din afhængighed af smertestillende medicin og holde dig sundere generelt.

Vi tror, du vil elske #11 nok til at spise den hver dag, men vær forsigtig med #7 – den er kun spiselig i visse former!

1 of 13