De 7 bedste naturlige hjemmelavede smertestillende midler

Vi er heldige at have adgang til mange typer smertestillende midler i håndkøb, da hverdagen er fyldt med bump, blå mærker og smerter. Nogle gange kan kroniske tilstande som gigt, iskias eller spinal stenose være årsag til smerterne. Vores første instinkt er normalt at tage paracetaminophen (Tylenol), Motrin (ibuprofen) eller naproxen (Aleve). De virker alle sammen.

Men på trods af ubarmhjertig markedsføring om det modsatte har disse lægemidler alle bivirkninger og er ekstremt giftige i doser, der ligger meget tæt på den effektive dosis. Det er let at overdosere. Faktisk er paracetamol den mest almindelige årsag til forebyggeligt leversvigt i verden. Intet andet kommer i nærheden. Disse lægemidler har bestemt deres plads, men hvorfor ikke prøve et naturligt middel først?

De 7 bedste naturlige hjemmemidler på vores liste er alle meget effektive og har stort set ingen farlige bivirkninger. Du vil blive chokeret over at lære den traditionelle opskrift, der faktisk lindrer smerter.

Og mens vi er i gang, vidste du så, at folk har lavet te med en nær fætter til aspirin i hundreder af år? Læs videre for at lære disse og andre fascinerende fakta om naturlige smertelindringsmidler.

1 of 9