Hvis du spiser løg hver dag, kan dette ske med din krop

Løg har været populært i rigtig lang tid. Så langt tilbage som egypterne i 2500 f.Kr., kan vi se beviser på, at løget blev tilbedt. Det siges at repræsentere evigheden på grund af dets konstruktion af koncentriske lag. Vi kan ikke love, at at spise løg vil give dig en evighed, men det kan helt sikkert forbedre kvaliteten af dit liv.

Løg er meget nærende og indeholder gode mængder protein og fibre samt C-vitamin, selen, folat og forskellige antioxidanter. Selv de tårefremkaldende svovlforbindelser i løg, især allicin, giver sundhedsmæssige fordele såsom at reducere din risiko for kræft. At spise noget løg hver dag kan virkelig gøre en god krop.

I dag er løg en af de mest alsidige ingredienser, der findes, og de findes i tonsvis af velsmagende opskrifter. Du ved måske ikke engang, at de er der i mange tilfælde, men vi kan garantere, at der er en vis mængde løg i de fleste af de fødevarer, du spiser, selvom det kun er løgpulveret i din yndlingskrydderiblanding.

Så før du tænker, “Jeg kan bare ikke lide løg,” og scroller forbi, ved, at der er tonsvis af måder at få løg ind i din kost, og lige så mange grunde til, hvorfor du virkelig burde. Nogle af disse, især #5, er virkelig utrolige.

1 of 10