7 isplativih načina da iskusite najbolje od američkog obrazovanja bez napuštanja svoje domovine

Američko obrazovanje poznato je po visokoj kvaliteti i inovativnim metodama podučavanja. Međutim, studiranje u Sjedinjenim Državama može biti skupo i neizvedivo za mnoge studente. Srećom, postoji nekoliko načina da iskusite najbolje od američkog obrazovanja bez napuštanja svoje domovine. Evo 7 isplativih načina da to učinite.

Online tečajevi

Internetski tečajevi izvrstan su način pristupa američkom obrazovanju bez napuštanja svoje domovine. Mnoga američka sveučilišta nude online tečajeve koji su otvoreni međunarodnim studentima.

Te predmete predaju isti profesori koji predaju na kampusu i pokrivaju isti materijal. Neke popularne platforme za online obrazovanje uključuju Coursera, edX i Khan Academy.

MOOC-ovi

MOOC-ovi ili masovni otvoreni online tečajevi još su jedan način pristupa američkom obrazovanju od kuće. Ovi tečajevi često su besplatni i otvoreni za sve koji imaju internetsku vezu.

Obično ih nude vrhunska američka sveučilišta, poput Harvarda, MIT-a i Stanforda. MOOC pokrivaju širok raspon predmeta, uključujući poslovanje, informatiku i humanističke znanosti.

1 of 4